Poliția Neamț are un nou purtător de cuvânt, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Poliția Neamț are, oficial, un nou purtător de cuvânt. Subinspectorul de poliție Elena Bulgărea a ajuns pe această funcție, după ce vechiul purtător de cuvânt, Bogdan Ghebaur, a fost chemat în Capitală, în urma evaluărilor pozitive făcute de superiori.

„Am înțeles că Bogdan Ghebaur a avut rezultate remarcabile, pe linia comunicării, cu celelalte instituții, inclusiv cu mass-media, fapt pentru care cred că a și fost punctat de Poliția Capitalei pentru a deveni acolo purtător de cuvânt. Sunt sigur că și Elena va face față acestei provocări”, a declarat Paul Tablan, șeful IPJ Neamț.

Noul purtător de cuvânt a precizat că își dorește o bună colaborare pe liniia informațiilor. „Am absolvit Școala de Agenți de Poliție, am fost încadrată în Inspectoratul Nr. 5. Am lucrat din 2005 până în 2012 la Serviciul Rutier, desfășurând activitatea de agent de Poliție Rutieră. Ulterior, am absolvit  Academia de Poliție, la frecvență redusă, după care am fost încadrată la Secția de Poliție nr. 2 Săvinești, pe funcția de ofițer coordonator, până în decembrie 2013. Sper să avem o colaborare bună. O să încerc să răspund tuturor solicitărilor, pe linie de informații”, a declarat Elena Bulgărea. Deocamdată, noul purtătorul de cuvânt este delegat deoarece, conform procedurilor în vigoare din Ministerului Afacerilor Interne, trebuie să parcurgă o serie de avizări. (M.T.)

Articolul precedentPrimarii PNL: „Mulțumim din inimă partidului”
Articolul următorDrum închis circulației rutiere