0:00

Poliţia Neamţ angajează 59 de agenţi din sursă externă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDin cele peste 2700 de posturi de agenți pe care le scoate la concurs poliția Română, județului Neamț îi revin 61, cu mențiunea că două sunt rezervate foștilor polițişti, care vor să se întoarcă în sistem. Așadar, cine vrea să candideze pentru cele 59 de posturi vacante trebuie să-şi pregătească dosarul, pentru că de luni, 3 octombrie, încep înscrierile.

Din totalul celor 59 de posturi scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 30 de posturi sunt prevăzute ca ajutor șef de post la posturile de poliție comunale, 28 de posturi sunt prevăzute în cadrul polițiilor municipale și orășenești, iar un post este prevăzut la structura de poliție rutieră”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„La nivelul polițiilor municipale și orășenești, din totalul posturilor scoase la concurs, 22 sunt pentru structurile de siguranță publică și patrulare, iar 6 pentru conductori câini. Cele două posturi scoase la concurs prin reîncadrare sunt prevăzute în structura de ordine publică din mediul rural”.

Înscrierile se fac până în ziua de 7 octombrie inclusiv, evaluarea psihologică se va face în perioada 8-15 octombrie, după care vor urma probele sportive şi testarea scrisă. Condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro/  la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

C.M.

Articolul precedentO sută de persoane și-au sărbătorit ziua la Centrul Social ”Pietricica”
Articolul următorPoliţiştii au împărţit veste căruţaşilor şi bicicliştilor
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.