Polițiștii de la Secția Rurală Săvinești caută o fată de 17 ani, din Dumbrava Roșie, care a fugit de acasă în noaptea de 7 spre 8 decembrie. Familia i-a declarat dispariția în ziua de 9 decembrie, iar din primele verificări a rezultat că fata a fugit cu prietenul ei, care locuiește în Făurei.

”În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că minora a plecat de la domiciliu în noaptea de 07/08 decembrie, fără să spună părinților, având asupra ei acte de identitate, câteva obiecte de îmbrăcăminte și obiecte de îngrijire personală”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Ana Maria Luiza Macovei are înălțimea de 1,55 – 1,60 metri, greutatea de circa 50 kilograme, părul lung, drept, şaten, faţa ovală și ochi căprui. La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă de culoare verde și  blugi albaștri, purta adidaşi de culoare neagră şi avea un rucsac de culoare verde. Polițiștii n-au stabilit încă spre ce direcție a plecat, împreună cu prietenul ei, care lipsește din aceeași noapte. Cetăţenii care pot oferi orice date care să conducă la găsirea minorei sunt rugaţi să apeleze gratuit 112 sau 166.000 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie. (C.M.)