Dubai gold

Până pe 26 februarie, polițiștii de ordine publică cu atribuții pe sisteme de securitate efectuează verificări sub aspectul respectării prevederilor legii privind paza bunurilor, în tot judeţul, atât în mediul urban cât și în cel rural. În vizor sunt oficiile poștale, casieriile furnizorilor de utilități, casele de amanet, magazinele de bijuterii, farmaciile şi bisericile, dar şi alte unităţi de interes public din mediul rural, precum şi firmele care se ocupă cu jocuri de noroc.

„Persoanele care încalcă prevederile art. 3 din HG 301/2012 privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003, riscă sancțiuni de la 2000 la 5000 de lei pentru nerespectarea măsurilor minimale de securitate”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Pe parcursul anului trecut, polițiștii de la Compartimentul de Sisteme de Securitate din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat 29 de acţiuni, în timpul cărora au fost verificate 106 unităţi bancare, 32 case de amanet, 192 unităţi de jocuri de noroc, 38 staţii peco, 62 unităţi poştale din mediul urban, 35 hiper/super market-uri şi 17 lăcaşe de cult. În total au fost constatate 11 infracţiuni şi aplicate 432 de amenzi, dintre care 232 pentru nerespectarea prevederilor legii privind paza bunurilor (sisteme de alarmă, camere video, pază umană).

C. MIRCEA

Articolul precedentNeamț: Petru Rareș și Roman Vodă au dominat prima fază a Olimpiadei de Fizică
Articolul următorUn copil de 4 ani şi o bătrână, accidentaţi la Vânători
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. sa vina putin domnii politisti si la acel magazin bisericesc Doxologia, nici macar nu mi-a dat bon, pe motiv ca nu mergea casa.

Comments are closed.