Niște scene, filmate de un tânăr participant la o petrecere, care a degenerat într-un show erotic, au fost punctul de pornire al unei anchete penale. După ce imaginile au ajuns publice, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Povestea s-a consumat în week-end-ul trecut la discoteca din Tarcău, unde a fost un chef cu manele, animat de o femeie care a sfârșit prin a se dezbrăca total și a dansa cu petrecăreții. Discoteca este administrată de un bărbat, originar din Republica Moldova, dar stabilit în zonă, care a declarat că organizatorul petrecerii este fiul său, în vârstă de 21 de ani.  La cheful cu pricina au participat și foarte mulți minori.

Poliţia cercetează un show erotic de la Tarcău, ZCH NEWS - sursa ta de informații„La data de 17 mai, polițiștii de la Secția 12 Bicaz s-au sesizat cu privire la faptul că, în noaptea de 12 spre13 mai, în incinta unui local frecventat de tineri, din Tarcău, au fost desfășurate acte de exhibiționism și s-au mimat acte de natură sexuală, fapte ce derivă din materialele foto și video apărute în mass-media”, a declarat agentul șef adjunct Robert Costân, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

Conform Codului Penal, ultrajul contra bunelor moravuri se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. (C.M.)

Articolul precedentCampanie PNL împotriva naționalizării pilonului II de pensii
Articolul următor„Magia Zoom” la Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.