politie rutiera filtruACTUALIZARE: Poliţia Rutieră anunţă că şoferul căutat pentru că a părăsit locul accidentului de duminică (6 septembrie) după-amiază din afara localităţii Horia a fost găsit.

Este un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Săbăoani.

El va fi anchetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie, aşa cum fusese anunţat anterior.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Poliţiştii rutieri din Neamţ cer sprijinul cetăţenilor, pentru găsirea unui şofer, care a provocat un accident, duminică (6 septembrie) după-amiază, şi a rănit două persoane.

Impactul s-a produs pe DJ207 C în afara localităţii Horia, în condiţiile în care un autoturism Ford, care se deplasa în direcţia Cotu Vameş-Horia, a fost lovit de o maşină marca Audi, care a pătruns pe contrasens.

Şoferul Fordului – un bărbat de 52 de ani din Roman a scăpat nevătămat, dar două pasagere (o femeie de 48 de ani din Roman şi o copilă de 6 ani din Miroslava, judeţul Iaşi) au fost rănite şi au fost transportate la spital, pentru a primi îngrijiri medicale.

„Conducătorul autoturismului marca Audi, de culoare albastră, având numerele de înmatriculare SH-DS 55, este căutat de către polițiști, pentru a fi tras la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de politie”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Orice persoană care poate oferi detalii sau informații cu privire la acest eveniment sau la persoanele implicate, este rugată să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic de urgență 112”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentFestivalul Național de Muzică pentru Copii “VIVA ALLEGRIA” LISTA PREMIANŢILOR
Articolul următorConfort și veselie pentru cei mici cu articolele vestimentare din oferta Lidl GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.