reclama autocenter

BANI

Administrația publică locală a comunei Poiana Teiului se pregătește să inaugureze complexul de investiții realizate cu fonduri europene. Proiectul adjudecat de conducerea comunei în urmă cu câțiva ani a beneficiat de o finanțare în valoare de 2,5 milioane de euro, cea mai mare sumă de bani care a ajuns vreodată în comună. „Cu ajutorul acestor bani, am reușit asfaltarea a 7 kilometri de drum comunal, lucrare care era extrem de necesară. De asemenea, s-a construit un after-school și s-a făcut extinderea rețelei de alimentare cu apă potabilă și canalizare, ambele pe o lungime de 1,6 kilometri. Tot din aceste fonduri am achiziționat o sărăriță, care, în perioada iernii, împrăștie material antiderapant pe drumurile din comună. Totodată, am reușit să cumpărăm și instrumente muzicale și costume populare pentru ansamblul de copii din localitate și am adus și vitrine pentru muzeul din satul Dreptu”, a precizat primarul Petru Bâia. (A.S.)

Articolul precedentMasă pentru copiii rromi
Articolul următorBani puțini și proiecte multe la Târgu-Neamț

1 COMENTARIU

  1. alo , aloo , DNA-ul !
    Domnilor procurori faceti o vizita la Primaria Poiana Teiului si luati la puricit cum sa derulat toate devizele cu fondurile europene de 2, 5 milioane euro ?!
    Ve-ti descoperi cu stupoare multe inginerii financiare prin care o mare parte din aceste fonduri sa fraudat , iar unii factori de raspundere sau imbogatit ilicit.
    Ar fi regretabil sa nu va autisesizati , si ulterior cineva sa faca denunt direct la COMISIA EUROPEANA , prin care se poate aduce din nefericire , inca o pata neagra pe obrazul Institutiilor abilitate care nu se autosesizeaza si nu isi face datoria , pentru care sint platiti de catre contribuabili.
    Vom vedea cu totii ce va urma , si daca DNA-ul se va pune in miscare ?

Comments are closed.