Joi, 27 martie, în sala de Ședințe a Consiliului Local Târgu-Neamț, Casa Culturii „Ion Creangă”, împreună cu administrația locală a organizat un eveniment cultural în cinstea zilei de naștere a poetului Gheorghe Simon. Acesta s-a născut, la 27 martie 1950, la Agapia. Este profesor, scriitor, autor al mai multor volume publicate în țară, dar și în străinătate. Gheorghe Simon este membru al Uniunii Scriitorilor din România. La acest eveniment, membrii Cenaclului „Mugur de Fluier” au interpretat mai multe melodii ca un omagiu adus poetului din Agapia.

„Astăzi avem o zi specială, pentru că sărbătorim o persoană, dragă nouă, iar această persoană este dl. prof. Gheorghe Simon, născut astăzi 27 martie. Așadar, se cuvine să-i spunem La Mulți Ani”, a transmis Margareta Mihăilescu, directorul Casei Culturii „Ion Creangă”.

Primarul Daniel Harpa i-a oferit poetului Gheorghe Simon din partea administrației locale un tort și un mesaj de prețuire: „Îi urez domnului Gheorghe Simon multă sănătate, bucurii și cât mai multe cărți cu care să ne încânte”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAparat pentru hemofiltrare la ATI?
Articolul următorSărbătoarea revistei “Apostolul”