Sala Polivalenta „Danubius” din Brăila a găzduit, în perioada  24-25 noiembrie, Cupa României la dans sportiv şi, în paralel, Cupa „Danubius”. Organizat de Clubul “Valentina Dance” din municipiul Brăila, în parteneriat cu Federaţia Română de Dans Sportiv, concursul de nivel naţional şi al doilea ca importanţă în acest sport, după Campionatul Naţional al României, a reunit pe ringul de dans nu mai puţin de 240 de perechi de dansatori şi 55 fete solo de pe întreg cuprinsul ţării.

Pentru elevii Clubului de Dans Sportiv „RAY’S DANCE” din Piatra Neamt, luna noiembrie a completat palmaresul clubului. Şase perechi nemţene ale clubului au păşit pe ringul de dans brăilean. La Cupa “Danubius” au participat patru perechi de dansatori, toate acestea clasându-se pe cele mai înalte trepte ale podiumului, astfel:

Cupa Danubius 

Debutanti 4-7 ani cha cha cha 

Locul 1 Danciu Darius – Codreanu Rebeca

Locul 2 Tobirnac Rares – Găman Bianca

Debutanti 4-7 ani vals lent 

Locul 1 Tobirnac Rares -Găman Bianca

Locul 2 Danciu Darius -Codreanu Rebeca

Precompetițional 2 dansuri 10-11 ani 

Locul 1 Sirghie Teodor -Lupu Ioana

Basic standard 14-15 ani 

Locul 1 Burlacu Rares – Roibu Sandra

Două titluri de vicecampioni naţionali la dans sportiv au revenit perechii Alexandru – Marian Sabin şi Iasmina –Aniela – Andreea Roibu, care s-a clasat la CUPA ROMÂNIEI pe locul al doilea la categoriile Open Latino 6-9 ani şi Open Standard 6-9 ani,

Perechea Sturzu Ştefan şi Tapuc Delia a participat si ea cu o evoluţie foarte bună la Open Standard 14-15 ani – Cupa României. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAvertisment de la poliție: închisoare sau amendă pentru operațiuni cu articole pirotehnice
Articolul următor„Săptămâna legumelor şi fructelor donate” la Liceul Petricani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.