tg humulescu ghiozdane 01PNL Târgu-Neamț a oferit sâmbătă, 12 septembrie, ghiozdane și rechizite școlare pentru 25 de copii din familii nevoiașe.

La această acțiune, intitulată sugestiv „Și nouă ne pasă”, co-președinții PNL Târgu-Neamț,Traian Humulescu și Aurel Aciocârlănoae, alături de alți doi lideri ai organizației, Maria Vrînceanu și Daniel Cozma, au mers pe la casele celor 25 de copii (din oraș, Humulești, Humuleștii Noi și Blebea) pentru a le oferi cadourile.

Vizibili emoționați, atât copii, cât și părinții le-au mulțumit din inimă binevoitorilor din PNL care au arătat că le pasă de cei nevoiași.

tg humulescu ghiozdane 02Copii de 7 sau 10 ani s-au arătat fericiți de cadourile primite, în timp ce mamele nu mai conteneau cu mulțumirile.

„Un gest frumos din partea domnului viceprimar. Chiar nu aveam bani să le cumpăr la ăștia mici ghiozdane și rechizite. Dumnezeu să-i dea sănătate”, a mulțumit una din mamele a cărei copii au primit cadourile de la viceprimarul Humulescu.

tg humulescu ghiozdane 03„Astăzi, echipa PNL Târgu-Neamț, în cadrul acțiunii «Și nouă ne pasă», a oferit ghiozdane și rechizite școlare unor copii din familii cu situații precare. Au fost inventariați în toate cartierele orașului, în Humulești, Humuleștii Noi, Blebea și oraș unde au fost oferite 25 de ghiozdane. Aceste acțiuni nu reprezintă decât o mică parte, dar mergând prin aceste cartiere identificăm noi cazuri sociale unde vedem că sunt familii cărora le curge apa în case, iar aceste familii mai au nevoie și de ajutoare de încălzire”, ne-a declarat viceprimarul Traian Humulescu.

Cum campania electorală se apropie cu pași repezi, nici cei de la PSD nu se vor lăsa mai prejos: din fondurile strânse în urma unui campionat de fotbal organizat de Zilele Orașului se vor cumpăra ghiozdane și rechizite școlare ce vor fi oferite altor copii ce provin din familii cu situații materiale precare.(C.T. STURZU)

Articolul precedentUn turc şi-a răsturnat autoutilitara în drum spre Rusia!
Articolul următorZiua pompierilor, bucuria copiilor GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.