În mai şi iunie 2017, Partidul Naţional Liberal (PNL) Piatra Neamţ se reorganizează. În această perioadă, sunt programate alegeri la organizaţiile de femei, pensionari, tineret şi oameni de afaceri. Preşedintele Dragoş Chitic susţine că uşa formaţiunii politice este deschisă pentru cei care vor să se alăture partidului, însă primirea carnetului de partid depinde de votul membrilor.

„Ne propunem să fim cea mai puternică organizaţie politică municipală în care fiecare membru să aibă responsabilităţi clare şi săşi poată construi o carieră politică printr-o evaluare riguroasă a activităţii politice pe care o desfăşoară. Uşa partidului este deschisă pentru oricine doreşte să fie membru PNL sau simpatizant al acestei formaţiuni politice, fiecare membru are şanse egale pentru a construi o carieră politică într-o echipă unită şi puternică a unui partid mare şi care îşi propune să răspundă aşteptărilor cetăţenilor”, a declarat Dragoș Chitic, președinte PNL Piatra Neamț.

Pietrenii se pot înscrie în audiență pentru a îşi spune ofurile echipei de consilieri locali PNL, în fiecare vineri, începând cu ora 15:00, la sediul organizației municipale PNL. (Gianina BUFTEA)

Articolul precedentCSM Roman încheie stagiunea * HCF are două meciuri cu Spartac acasă
Articolul următorPrimăria Piatra Neamţ dă 500 de lei pentru fotograful Curţii Domneşti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.