pietricica turism

Cu obiectivul îndeplinit (locul V), handbalistele de la CSM Roman dispută, sâmbătă, 29 aprilie, ultimul meci din ediția 2016/2017 a Ligii Naționale. Nemțencele joacă la CSM Bistrița (locul VIII)  cu începere de la ora 16:00. În tur, Stoleru și compania s-au impus cu 35-27.

“Chiar dacă locul al cincilea nu-l mai putem pierde, mergem la Bistrița să câștigăm. Dacă nu vom reuși, nu va fi un capăt de țară. Întâlnim o echipă bună, cu jucătoare de valoare. Valoric suntem peste ele, dar e relativ acest aspect. Importantă va fi forma fizică și psihică în care ne vor prezenta la ora meciului. Sperăm să lăsăm o impresie bună, mai ales că partida va fi transmisă pe TVR 2. Loredana Vartic este răcită și nu poate juca în acest meci“, a spus profesorul Viorel Lazăr, antrenorul romașcancelor.

După încheierea campionatului, CSM Roman va începe “joaca” în Cupa României. Nemțencele întâlnesc, în optimile întrecerii, divizionara A Minaur Baia Mare. Partida va avea loc, într-o singură manșă, pe terenul formației maramureșene, pe 4 mai, iar câștigătoarea se califică în sferturile de finală. În caz de egalitate, se vor executa direct aruncări de la șapte metri. “Suntem finalista en-titre a Cupei României și vrem să ajungem până în ultima act și în această ediție“, a mai afirmat profesorul Viorel Lazăr.

În Divizia A, sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 15:30 și duminică, 30 aprilie, de la ora 11:00, HCF Piatra Neamț susține, pe teren propriu, ambele partide cu Spartac București, ocupanta ultimului loc în clasament. Partida tur, programată în luna ianuarie, nu s-a jucat din cauza din cauza drumurilor impracticabile. (Ana MOISE; FOTO: Gelu CRĂCANĂ)