• Așa înțeleg liberalii că îi pot ajuta pe români să se alimenteze de la rețeaua de gaz metan -punându-i pe cei racordați deja să plătească pentru viitorii clienți

PNL, pentru a-și atinge scopurile, bagă mâna în buzunarul oamenilor, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPlanul de dezvoltare a României conceput de PNL este „strașnic“: liberalii vor să se comporte precum haiducii și, pentru a-și argumenta, teoretic, modul cum văd rezolvarea problemelor țării, vor să ia de la cei mai bogați și să dea la săraci. Adică să îi pună pe toți românii racordați la rețeaua de gaz metan să plătească pentru a se racorda și cei care vor această utilitate, dar din lipsă de fonduri nu și-o permit.

Reprezentanți ai Asociaţiei Energia Inteligentă, au anunțat, la începutul lunii, că fiecare familie din România va plăti 200 de lei în plus pe an, prin tarifele de distribuţie, pentru ca alţi consumatori să se racordeze gratuit la reţeaua de gaze.

PNL, pentru a-și atinge scopurile, bagă mâna în buzunarul oamenilor, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Gândirea liberalilor se dovedește a fi o mare mascaradă! Au descoperit o variantă de a oferi o șansă cetățenilor cu venituri modeste care vor să își alimenteze locuințele la rețeaua de gaz metan și îi pun pe românii care au deja acces la rețea să plătească pentru noile racordări. Așa că toți cei care au gaz, vor fi obligați să achite câte 200 de lei pe an, prin majorarea tarifului de distribuţie al gazelor naturale.

E o falsă problemă gratuitatea de care face PNL caz în situația racordărilor viitoare, fără costuri. Nu pot fi neglijate avantajele de care se vor bucura noii clienți, confortul aferent din locuințele lor, dar trebuie avut în vedere faptul că ar putea fi mulți viitori beneficiari care nu își vor permite să plătească facturile lunare. Oamenii vor vrea gaz în casele lor, pentru că racordarea e gratis, dar ce vor face ulterior, când nu vor avea bani cu care să plătească pentru el?

Consider că un proces intensiv de racordare cu titlu gratuit nu vine în sprijinul clienţilor vulnerabili, ci va creea premisele majorării acestei categorii de beneficiari la nivel naţional, prin majorarea tarifului de distribuţie al gazelor naturale“, a declarat Ciprian Șerban, candidat PSD Neamț la un mandat de deputat, la alegerile din data 6 decembrie 2020.
Statisticile arată că timp de 30 de ani, 1990 – 2020, a crescut cu 1.744 numărul localităţilor racordate la rețeaua de gaze naturale, iar numărul consumatorilor de la 1,3 milioane, la 3,9 milioane.

Articolul precedentÎngrijitoarea de la creșă care agresa copiii n-a convins instanța să-i acorde 100.000 de euro daune morale
Articolul următorÎn Neamț sunt 101 persoane nou confirmate Covid. În secțiile ATI sunt 1.132 de bolnavi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.