reclama autocenter

Dorina Ciubotaru, fosta îngrijitoare de la Creșa Precista, demisă după ce-au ajuns în spațiul public niște înregistrări în care se aude cum teroriza o fetiță de 2 ani, a pierdut procesul cu Direcția de Asistență Socială. Exact acum un an, pe 20 noiembrie 2019, ea a contestat în instanță desfacerea contractului de muncă și a solicitat daune morale de 100.000 de euro, pentru că ”a fost demisă sub presiune și a avut de suferit din cauza presei”.

Tribunalul Neamț  a respins, însă, acțiunea: ”Respinge, ca nefondată contestaţia formulată de contestatoarea Ciubotaru Dorina în contradictoriu cu pârâta Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Piatra Neamţ, împotriva deciziei nr. 26263/24.10.2019. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, apel ce se va putea depune de partea interesată la Tribunalul Neamţ, secţia I Civilă”.

Dosarul civil, judecat ca litigiu de muncă, a cărui hotărâre va fi atacată cel mai probabil de Dorina Ciubotaru, este dublat de un dosar penal, aflat la Poliția municipiului Piatra-Neamț, în care se fac cercetări pentru purtare abuzivă și lovire sau alte violențe. Dacă fosta îngrijitoare va fi trimisă în judecată, părinții reclamanți au dreptul să se constituie părți civile în dosar și să ceară daune morale. Desigur, pentru că au avut de suferit. Și nu din cauza presei…

C.M.

 

Articolul precedentA venit toamna! Cum să aduci culorile acestui anotimp în viața ta
Articolul următorPNL, pentru a-și atinge scopurile, bagă mâna în buzunarul oamenilor