În conferința de presă organizată la sediul PNL Piatra Neamț, primarul Dragoș Chitic a declarat că nu este de acord cu o inițiativă venită pe filieră PMP.

Este vorba despre prețul parcărilor de reședință: „După cum ați observat, proiectul nu este inițiat nici de mine, nici de colegii mei. Este inițiat de domnul viceprimar. Este o solicitare venită de la Parking, nu este nici inițiativa dumnealui, care cere majorarea de preț la parcări. Eu cred că noi ne-am exprimat poziția, atât eu, cât și PNL Piatra Neamț legat de acest subiect. Cel mai probabil, noi, PNL nu vom vota această majorare a prețului parcărilor. O simplă propunere sau un proiect de hotărâre nu înseamnă că deja s-a majorat prețul parcărilor. Deci PNL nu va vota acest proiect”, a declarat Dragoș Chitic, primar al municipiului Piatra Neamț.

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu, președinte PMP Neamț, este inițiatorul proiectului, la solicitarea directorului  S.C. Parking, Ionuț Moroșanu, care la rândul său are binecuvântarea Consiliului de Administrație al societății, unde tot PMP are majoritatea.

Un vot împotriva proiectului, așa cum s-a mai întâmplat deja într-o altă ședință, nu face decât să scoată în evidență situația tot mai precară a PMP și faptul că nu prea mai au ce și cum să negocieze în Consiliul Local, mai ales în condițiile în care liberalii și pesediștii consideră că au fost, oricum supraevaluați și suprarăsplătiți. (E.C.)

Articolul precedentEvaluare Națională 2018: Promovabilitate înainte de contestații
Articolul următorCardurile de sănătate vor fi valabile 7 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.