pietricica turism

ursarescu 2 (2)

Potrivit deputatului de Neamț, Dorin Ursărescu, practic, zilele acestea se oficializează ceea ce s-a întâmplat demult. Acesta spune că PNL a fost pus de colegii de guvernare într-o poziție marginală, umilitoare.

”Tot ceea ce se întâmplă de un an încoace, începând cu încercarea de a coopta UDMR la guvernare, cu japca pe care au făcu-o pe Ministerul Justiției, pentru a pune procurori favorabili, cu raptul pe toate ministerele liberale, s-a văzut și zilele acestea. Intențiile au fost clare, dar de un an încoace a trebuit să tăcem în numele stabilității USL, iar acest lucru nu mai poate să continue. PNL nu este un obiect de joacă al PSD. PNL a fost pus într-o poziție umilitoare. De fapt, PNL a cerut înlocuirea a patru miniștri PNL cu alți patru miniștri PNL. Victor Ponta nu poate să accepte un ministru și un vicepremier cum e Klaus Johannis și inventează tot felul de motive. Pretextele lor vădesc clar intenția PSD de a umili PNL, de a-l scoate de la guvernare”, a declarat Dorin Ursărescu, deputat și președinte PNL Neamț. (I.C.)

2 COMENTARII

  1. d-le ursarescu , nu prea inteleg cum e cu refuzul lui ponta ,nu inteleg ce umilinta ati suportat un an de zile, daca ati stiut de la-nceput de ce ati plecat la drum cu ei ???? eu inclin sa cred ca antonescu este cam incapatanat , si daca a facut pasul inapoi si-a semnat hartia de a fi domnul presedinte al romaniei in secolul 22, cine mai are incredere in pnl ???

Comments are closed.