PMP Piatra Neamț și-a ales conducerea, ZCH NEWS - sursa ta de informații

”Începând de vineri, 25 iulie, organizația locală Piatra Neamț a Partidului Mișcarea Populară are o conducere statutar aleasă”, a anunțat, ieri, 27 iulie,  în conferință de presă, deputatul Mihaela Stoica, președintele ales al PMP Piatra Neamț. Referitor la acest subiect, Olimpia Adam, vicepreședinte în noua conducere a PMP Piatra Neamț, a mai precizat: ”La evenimentul de vineri, prin votul celor prezenţi, peste 200 de membri ai Partidului Mișcarea Populară, a fost aleasă structura Comitetului Executiv al Organizației Locale Municipale Piatra Neamț. Noua echipă de conducere are un număr de 15 persoane, fiecare având recunoaștere profesională și credibilitate în mediul profesional în care își desfășoară activitatea”.

Referindu-se la evenimentul politic cel mai discutat din ultimele zile, fuziunea PNL-PDL, Ionuț Moroșanu, vicepreședinte PMP Piatra Neamț, a afirmat: ”E ciudat să alegi ca temă principală a campaniei electorale lupta împotriva corupției când ești înconjurat de oameni cu probleme penale”.

În cadrul aceleași conferințe de presă, deputatul Mihaela Stoica a atras atenţia cu privire la riscul în care se află copiii născuți prematur din secțiile de neonatologie: ”La rectificarea bugetară din iulie, după ce deja au subfinanțat sistemul în prima jumătate a anului, nu au alocat nicio sumă pentru secțiile de terapie intensivă, pentru copii născuți prematur din toată țara. La Piatra Neamț, chiar dacă s-au alocat la începutul anului 25.000 lei, o sumă absolut insuficientă, în fapt s-au cheltuit doar 9.000 lei pentru această secție și sunt 85 de copii născuți prematur. Și această situație este în toată țara”. (Z.C.H.)

Articolul precedentDragoş Vitencu, un scriitor bucovinean stabilit la Piatra Neamţ
Articolul următor„Ceahlăul”, martor la nașterea partidului lui Tăriceanu