pmp sitePartidul Mișcarea Populară (PMP) a câștigat trei mandate în Consiliul Local Piatra Neamț și două în Consiliul Județean și, dată fiind configurația politică rezultată din vot, este ”cheia și lăcata” pentru stabilirea majorității care să facă noile consilii funcționale.

Vineri, 10 iunie, liderul filialei Neamț a PMP, Laurențiu Dulamă, a organizat o conferință de presă, de la care toată lumea se aștepta să afle cu cine se va alia în special la Consiliul Local Piatra Neamț, la cel Județean, dar și pe ici, pe colo, prin câteva consilii comunale, unde PMP poate face diferența dintre stânga și dreapta. Numai că liderul PMP Neamț a păstrat secretul și ordinea priorităților.

În primul rând, a mulțumit alegătorilor: ”Vrem să le mulțumim nemțenilor și pietrenilor care ne-au votat și să le mulțumim și celor care și-au exercitat dreptul constituțional de a vota. Îi asigurăm pe toți că vom continua mișcarea pentru schimbare și că nu vom încheia alianțe politice cu nimeni”, a declarat Laurențiu Dulamă.

În ceea ce privește majoritățile mult-așteptate de toată lumea, politică sau mai puțin, din Neamț, acesta a precizat că nu a discutat cu nimeni încă, dar este clar că va discuta cât de curând, cu toate celelalte trei partide care au trecut de pragul electoral. Și a anunțat că va avea o abordare… ”flexibilă, pentru interesul cetățeanului”.

Laurențiu Dulamă a fost la fel de secretos și cu privire la opțiunile personale – rămâne consilier local, județean sau director la Parking: „Este posibil orice. Poate nu voi fi nici într-o parte, nici în alta”. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentActorii de la „Rareș” au jucat pentru copiii centrelor de plasament
Articolul următorDin nou, accident mortal în Neamţ, pe E85!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.