Copiii din centrele de plasament „Elena Doamna” și „Ion Creangă” din Piatra Neamț au avut parte, joi seară, 9 iunie, de o surpriză memorabilă, fiind spectatorii unei reprezentații de excepție a talentaților actori de la Colegiul Național „Petru Rareș”. Trupa „TeenAct” a cunoscutului colegiu pietrean a jucat pentru copiii celor două centre de plasament piesa „Ai grijă pe unde mergi”, creată și regizată chiar de liceeni și care a avut premiera recent la Teatrul Tineretului.

Inimoșii actori au vrut să ofere o seară de neuitat colegilor lor de generație care se află în centrele de plasament astfel încât joi seară, pe scena sălii de festivități a Complexului de Servicii „Elena Doamna” au dat o reprezentație demnă de profesioniști. Piesa, care i-a purtat pe spectatori prin Paris sau Moscova, a fost primită cu mult entuziasm și aplauze furtunoase de copiii și adolescenții celor două centre, unii exprimându-și dorința de a deveni și ei „actori”, molipsindu-se de entuziasmul rareșiștilor.

Și tinerii din trupa „TeenAct” au fost cuceriți și impresionați de rezidenții celor două centre și au declarat la unison că vor păstra legătura și vor veni să joace în fața acestora ori de câte ori vor pune în scenă o nouă premieră. (DGASPC Neamţ)

Articolul precedentApa Serv: Întreruperi ale apei la Piatra Neamţ, pe 13 şi 14 iunie
Articolul următorPMP Neamț nu face alianțe, doar majorități
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.