0:00

Ploile au făcut prăpăd în Bacău şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPloile torenţiale au făcut prăpăd, marţi (31 mai) seară, în judeţul Vaslui, în localitatea Satu Nou şi în judeţul Bacău, între Oneşti şi Borzeşti.

“Marţi seară, traficul rutier a fost întrerupt pe DN24B (E581) Crasna – Huşi, în zona localităţii Satu Nou, comuna Creţeşti, din cauza apei acumulate pe carosabil, în urma unei ploi torentiale”, a anunţat Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), la ora 20:30.

Asfaltul E581, cale de acces rutier spre Vama Albiţa, a fost distrus pe mai multe porțiuni, iar vehicolele de pe ambele sensuri au stat blocate ore întregi într-un șir interminabil. “Poate fi folosită ruta ocolitoare DJ244C Huşi – Dimitrie Cantemir – DJ244B Şişcani – Creţeşti”, a mai precizat Centrul Infotrafic.

“În judeţul Vaslui, traficul rutier s-a reluat, pe un fir alternativ, pe DN24B (E581) Crasna – Huşi”, a mai informat Centrul Infotrafic, miercuri (1 iunie) dimineaţă.

Ploile au făcut prăpăd în Bacău şi Vaslui, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProbleme grave din cauza vremii nefavorabile au fost şi în judeţul Bacău.

Centrul Infotrafic a anunţat, marţi, la ora 20:40,  reluarea “traficului rutier pe DN11A, pe raza municipiului Oneşti, la ieşirea către Adjud. Circulaţia a fost întreruptă din cauza apei acumulate pe carosabil, în urma unei ploi torenţiale. De asemenea, în jurul orei 19:00, traficul feroviar a fost reluat pe firul 2, pe secţia de cale ferată 501, între staţiile Oneşti şi Borzeşti. O viitură a afectat terasamentul, iar circulaţia trenurilor a fost oprită”.

În această dimineaţă de 1 iunie, nu mai există avertizări ale Administraţiei Naţionale de Meteorologie, iar avertizările Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor au fost ridicate la ora 9:00. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentGALERIE FOTO Romașcanii au parcare etajată în Piața Centrală
Articolul următorProba practică pentru permisul de conducere la Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.