De astăzi, 31 mai, platforma națională de programare online pentru vaccinarea copiilor cu vârste între 12 și 15 ani este operațională, începând de la prânz.

Adolescenții se pot programa în contul părinților. „Iată că programarea online pentru vaccinare este posibilă de astăzi, 31 mai, așa cum a anunțat dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. Copiii din categoria de vârstă 12-15 ani pot fi programați în platformă în contul părinților, respectiv a tutorilor lor. Dar, cei care vor să se vaccineze se pot prezenta împreună cu părinții direct la centrele deja existente. Avem suficient ser Pfizer și astăzi urma să mai intre în țară un transport consistent de doze”, a declarat dr. Bogdan Mahu, coordonatorul vaccinării în municipiul Piatra-Neamț.

Și pentru tinerii cu vârste între 16-18 ani vaccinarea este posibilă fără programare, atât la centre, cât și la punctele drive-thru din Piatra-Neamț și Roman. De Ziua Copilului, aceste centre drive-thru sunt deschise nu doar în cele două zile de week-end, ci până mâine, inclusiv.

C.I.

Articolul precedent164 de amenzi, de peste 200.000 de lei, şi 106 permise reţinute pentru viteză pe E 85
Articolul următorCOD GALBEN prelungit în Bacău, Neamţ, Suceava şi Vaslui