incendiu noapteaÎn seara de 31 august, la 24 de ore diferenţă de primul incendiu, pompierii au fost chemaţi din nou la Ruginoasa, la gospodăria la care abia fuseseră duminică seara. Dacă primul incendiu a mistuit două grajduri cu tot cu animale, furajele şi fânăria, al doilea a fost pus direct la casă. Proprietarul dormea în una din camere, iar soţia şi copiii nu erau acasă.

„La locul intervenţiei s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman cu o autospecială de stins incendii şi trei membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă”, a declarat slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

“Forţele au lichidat în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars bunuri din bucătăria casei: un frigider, un cuptor cu microunde, elemente de tâmplărie, un pat, tavanul din lemn, pe o suprafaţă de 15 mp., lambriu din plastic, pe o suprafaţă de 30 mp., şi un corp al mobilei de bucătărie”.

Ca şi în cazul primului incendiu, pompierii au stabilit că a fost vorba despre o acţiune intenţionată. Şi e clar că persoana care pune foc nu se descurajează, ba chiar este insistentă dacă provoacă zilnic alt incendiu. Poliţiştii au deschis o anchetă, sub acuzaţia de distrugere prin incendiere, şi urmează să-l găsească pe piroman. (C. MIRCEA)

Articolul precedentACTUALIZARE BACALAUREAT – Sesiunea de toamnă Link-uri cu rezultatele din Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui
Articolul următorMici cercetaşi în Parcul Natural Vânători Neamţ GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.