0:00

Pietreanul Robert Gavril, locul secund la Naţionalele de Atletism (juniori 3), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietreanul Robert Gavril (CS Ceahlăul Piatra Neamţ) a ocupat locul secund la proba de 60 de metri plat în cadrul Campionatelor Naţionale de Atletism pentru juniori 3. Competiţia a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi a fost găzduită de municipiul Bacău.

Robert Gavril a încheiat parcursul cu timpul de 7 secunde și 30 de sutimi, la 16 sutimi în urma campionului Mario Dobrescu, de la CS Atletic Adjud. Podiumul a fost completat de Darius Techiu, de la LPS Brăila, cu timpul de 7 secunde și 47 sutimi.

„Ca timp și loc în clasament totul este conform așteptărilor. Robert și-a făcut treaba așa cum am sperat și am crezut, numai că adversarul care a câștigat titlul național este mai mare de vârstă și era greu de bătut. Am fi avut șansă la medalie și în proba de 400 de metri plat, dar regulamentul interzice unui sportiv să concureze în două probe care să însumeze o distanță mai mare de 400 de metri. În aceste condiții, am decis împreună cu sportivul să intre în proba de săritură în lungime. A prins finala și a terminat pe locul 6, cea mai bună săritură fiind de 5,49 metri, ceea ce este o realizare”, a declarat Iulia Olteanu, antrenoarea lui Robert Gavril, pentru portalul oficial al clubului pietrean.

La competiţia de la Bacău a concurat și Denisa Negură, în probele de 60 și 400 de metri plat, dar nu a reuşit să se califice în nici o finală. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CS Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentExternat ieri din spital, un bărbat și-a dat foc azi dimineață
Articolul următorMandat de aducere pentru un fost vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.