0:00

Pietreanca Diana Ţigănaşu, aur şi argint la competiţii naţionale de atletism, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPietreanca Diana Ţigănaşu (CS Ceahlăul) a obţinut două medalii de aur şi una de argint la competiţiile naţionale de atletism la care a participat luna aceasta.

Sportiva a obţinut locul I la proba de aruncare a greutății la Campionatul Național de atletism în sală pentru juniori I. Diana Ţigănaşu a reuşit o aruncare câştigătoare de 13,55 metri, în aceeaşi întrecere Miruna Deleanu (CS Ceahlăul) obţinând medalia de bronz (11,54 metri).

La naţionalele de aruncări lungi pentru seniori şi tineret, Diana Ţigănaşu a concurat în proba de aruncare a discului, obţinând medalia de argint în proba de senioare şi medalia de aur în cea de tineret. Cea mai bună aruncare a sa a măsurat 45,45 metri.

„Rezultatele sunt bune, dar, din păcate, nu au continuitate la nivel internaţional, fiindcă Diana intră în program de refacere şi recuperare din cauza unei accidentări. Este o problemă medicală, care cere atenţie şi care trebuie rezolvată repede, pentru a nu avea de pierdut în sezonul de vară. De aceea, acum în martie va rata şi prezenţa la Cupa Europei pe echipe pentru tineret”, a declarat antrenorul Dan Cojocaru. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CS Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentJudecătorii pietreni declanşează proteste în legătură cu OUG nr. 7/2019
Articolul următorEpistolă cu reproșuri pesediste pentru primarul Dragoș Chitic în ședința Consiliului Local
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.