reclama autocenter

Pietreanca Diana Ţigănaşu (CS Ceahlăul) a obţinut două medalii de aur şi una de argint la competiţiile naţionale de atletism la care a participat luna aceasta.

Sportiva a obţinut locul I la proba de aruncare a greutății la Campionatul Național de atletism în sală pentru juniori I. Diana Ţigănaşu a reuşit o aruncare câştigătoare de 13,55 metri, în aceeaşi întrecere Miruna Deleanu (CS Ceahlăul) obţinând medalia de bronz (11,54 metri).

La naţionalele de aruncări lungi pentru seniori şi tineret, Diana Ţigănaşu a concurat în proba de aruncare a discului, obţinând medalia de argint în proba de senioare şi medalia de aur în cea de tineret. Cea mai bună aruncare a sa a măsurat 45,45 metri.

„Rezultatele sunt bune, dar, din păcate, nu au continuitate la nivel internaţional, fiindcă Diana intră în program de refacere şi recuperare din cauza unei accidentări. Este o problemă medicală, care cere atenţie şi care trebuie rezolvată repede, pentru a nu avea de pierdut în sezonul de vară. De aceea, acum în martie va rata şi prezenţa la Cupa Europei pe echipe pentru tineret”, a declarat antrenorul Dan Cojocaru. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CS Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentJudecătorii pietreni declanşează proteste în legătură cu OUG nr. 7/2019
Articolul următorEpistolă cu reproșuri pesediste pentru primarul Dragoș Chitic în ședința Consiliului Local
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.