0:00

Pietreanca ce a evadat de sub nasul polițiștilor a scăpat de acuzațiia de furt, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Imagine de la Poliția Bacău din noiembrie 2021 după ce femeia a fost găsită

Pietreanca de 38 de ani care acum un an a pus pe jar polițiștii din două județe, Neamț și Bacău, după ce a reușit să fugă de sub escorta oamenilor legii (amănunte aici), a scăpat de acuzele aduse de autoritățile judiciare din Italia.

Mandatul european de arestare emis pe numele ei pentru infracțiuni de furt, a fost revocat după ce acuzațiile au fost retrase.

Chiar dacă acum nu mai are probleme juridice internaționale, femeia a rămas cu acuza de evadare, procesul fiind pe rolul Judecătoriei Bacău.

Totul a început pe 4 noiembrie 2021 când tânăra ar fi trebuit să fie încătușată, dar nu era, pentru a fi dusă în fața unui judecător de la Curtea de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare emis pe numele ei de autoritățile judiciare din Italia.

Ajunsă la sediul IPJ Bacău, în timp ce se completau actele necesare, tânăra a profitat de neatenția oamenilor legii ce ar fi trebuit să o păzească, a ieșit liniștită din sediul Poliției și și-a văzut de drum. Nu a durat prea mult, în zori fiind găsită în Bacău.

Atunci a fost momentul în care, pe lângă problemele penale internaționale, tânăra s-a ales și cu acuza de evadare, pentru care deja a fost trimisă în judecată.

(G. S)

Articolul precedentFOTO. Un autoturism a ars ca o torță în Valea Arini
Articolul următorE lege: fără dosar cu șină sau copii legalizate în instituțiile publice
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.