Adrian RuginaACTUALIZARE: Mărturie emoţionantă despre Adrian Rugină de la cântăreaţa Sorina Mihalache (fondatoare Lala Band): “El este unul dintre eroi… A reuşit imediat să iasă teafăr din club, apoi a intrat înapoi să ajute la salvarea altor vieți, și n-a mai ieșit viu. Am aflat despre moartea lui de la prietenii noștri comuni. Sunt afectată de tot ce s-a întâmplat”, a declarat Sore pentru www.ziarulring.ro.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Adrian Rugină, fost membru al trupei Teuton, născut şi format muzical la Piatra-Neamţ, dar stabilit ulterior în Bucureşti, este una din victimele incendiului devastator de la Clubul “Colectiv”.

Adrian Rugină avea 38 de ani, era absolvent al Academiei de Studii Economice, însă nu a renunţat niciodată la pasiunea sa pentru muzică. În ultimul timp era toboşarul trupei Bucium şi se ocupa cu organizarea de concerte. Se pare că vineri seara era în clubul în care a izbucnit incendiul în calitate de spectator.

Pe pagina sa de Facebook, plină cu fotografii de la concerte, curg mesajele din partea prietenilor şi a cunoscuţilor care au aflat, sâmbătă în jurul orei 13, că Adrian Rugină este una dintre victime.

„O veste grea, din păcate! A murit un Om drag aseară în incendiul de la clubul din Bucureşti. Amintiri extraordinare mă leagă de el, de pe vremea când cântam în Teuton. Dumnezeu să te odihnească!”, a anunţat, pe pagina sa, Adi Beznă. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTribunalul Bucureşti: Nichita, arest preventiv – Urdăreanu, arest la domiciliu
Articolul următorCrimă înfiorătoare: bătrână înjunghiată de mai multe ori şi incendiată!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.