0:00

Pietrean condamnat la închisoare pentru conducere sub influența alcoolului și fără permis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa data de 3 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au pus în în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru un tânăr în vârstă de 29 de ani din Piatra Neamț. Acesta a fost condus la Penitenciarul Bacău pentru a-și ispăși pedeapsa.

Conform informațiilor furnizate de autorități, incidentul pentru care tânărul a fost condamnat a avut loc pe data de 7 aprilie 2019. În acea zi, acesta a fost depistat în trafic pe strada 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, în timp ce se afla la volanul unui autoturism fără a deține un permis de conducere. Analizele ulterioare ale poliției au dezvăluit că bărbatul prezenta o concentrație de 1,27g/l alcool pur în sânge. El era recidivist, fiind condamnat cu suspendare într-un dosar referitor la o rețea de proxenetism.

Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și șase luni, primind și o amendă în valoare de 4.000 de lei pentru faptele sale.

Denisa Popa

Articolul precedentNeamț. Trei arestări în cazul „măicuțelor virale”
Articolul următorMara Calista, deputat de Neamț: ”Mamele minore au nevoie de ajutorul statului”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.