Piatra Neamț: Zeci de familii, fără gaz din cauza unei datorii de… 112,23 lei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Actualizare: Conducerea de la Locativserv SA ne-a comunicat că nu se știe din ce motive, cei de la E-ON Gaz ar fi greșit în momentul în care au primit banii și nu i-au trecut în dreptul datoriei de la LocativServ. Dacă acest lucru se confirmă, aproape sigur va urma un proces.

Știre inițială

Locatarii celor 47 de apartamente din blocul C5, de pe Calea Romanului, din Piatra Neamț, au rămas fără gaz din cauza unei datorii de fix 112,23 lei, nici mai mult, nici mai puțin. Asta susțin reprezentanții societății Locativ Serv, care administrează imobilul. Potrivit acestora, din cauza datoriilor, la sfârșitul lunii septembrie, blocul a fost debranșat. Cei de la Locativ Serv spun că au achitat în 27 septembrie 944 de lei, reprezentând datoriile către E.ON Gaz, pentru ca oamenii să se bucure de avantajele via gaz, respectiv apă caldă și, mai ales, căldură.

Totuși, cumva, undeva, povestea s-a încâlcit până la stadiul actual, respectiv, deși datoriile plătite, oamenii stau tot în frig, în ciuda plitelor electrice. Cei de la E.ON Gaz Târgu Mureș i-ar fi înștiințat că, în realitate, s-a mai descoperit o altă factură neplătită, din 25 august, motiv pentru care a fost ridicat contorul și sistată alimentarea cu gaz.

”Minunata” factură, care depășește puțin 100 de lei, nu se apropie nici pe departe de suma nemulțumirilor locatarilor de la C5. Cei de la Locativ Serv consideră că nu s-ar fi ajuns în această situație dacă E.ON Gaz ar comunica mai eficient. Iar acum se străduiesc să stabilească o punte de comunicare, nu de alta dar buletinele meteo nu sunt deloc încurajatoare pentru cele aproape cincizeci de familii.(M.T.)

Articolul precedentAlertă bizară în zona Primăriei Dumbrava Roșie
Articolul următorTractorist la pușcărie, pentru că a agresat un polițist
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.