0:00

Piatra Neamţ. Un tânăr lovit pe trecere s-a dus la spital, după ce i-a spus şoferului că nu este rănit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri, 25 ianuarie, în jurul orei 12,00, pe strada Petru Movilă din Piatra Neamţ, un tânăr de 18 ani, care traversa pe marcajul pentru pietoni, a fost lovit de o maşină. Şoferul acesteia, de 21 de ani, din Tarcău, a coborât şi s-a asigurat de starea victimei sale. Cel lovit i-a spus că nu a păţit nimic şi şoferul a plecat mai departe.

La trei ore după accident, tânărul de 18 ani, care probabil s-a simţit rău, s-a prezentat la spital unde a declarat că a fost victima unui accident de circulaţie.

Acum şoferul are dosar pentru vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului. Poliţiştii rutieri l-au testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ.

„Conducătorul auto care pleacă de la faţa locului ca urmare a unei înţelegeri cu victima sau din alte motive şi nu respectă obligaţiile legale în astfel de situaţii, este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Poliţiştii efectuează toate demersurile necesare pentru identificarea vehiculului implicat în accidentul rutier şi a conducătorului auto care nu a rămas la faţa locului sau nu s-a prezentat la poliţie în vederea constatării. În astfel de situaţii, sunt angrenate efective mărite şi se desfăşoară activităţi intense de probaţiune de către organele judiciare în scopul stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier“, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentL1 FC Botoşani şi-a consolidat poziţia pentru play-off
Articolul următorPrimăria Piatra Neamț: Fake-news demontat: terasele NU se închid la ora 22!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.