Piatra-Neamț: Tineri prinși drogați în trafic de Crăciun!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 25 spre 26 decembrie, în jurul orei 02:00, polițiștii rutieri au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Piața Ștefan cel Mare, din Piatra Neamț. Acesta avea un comportament ciudat, ceea ce i-a determinat pe oamenii legii să-l testeze cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis și methamphetamină.

Tânărul a condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice, pentru stabilirea cu mai mare precizie a prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

Piatra-Neamț: Tineri prinși drogați în trafic de Crăciun!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCu o noapte înainte, 24 spre 25 decembrie, cam la aceeași oră, pe Aleea Tineretului, din Piatra Neamț, polițiștii au găsit un alt tânăr drogat. Acesta consumase, conform rezultatului testului administrat de forțele de ordine, cocaină, amphetamină și methaphetamină.

Codul penal prevede o pedeapsă privativă de libertate de la 1 la 5 ani sau  amendă contravențională pentru conducerea sub influența drogurilor.

A.C.

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentParada formațiilor de tradiții și obiceiuri la Festivalul „Steaua sus răsare”
Articolul următorAccident la Secuieni: mașină distrusă după ce a fost lovită de un tren
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.