0:00

Un tânăr de 22 de ani, din Piatra Neamț, a accidentat o fetiță pe o stradă din cartierul Speranța și n-a mai anunțat poliția.

Accidentul s-a produs în după-amiaza de 23 iunie, în momentul când copila a ieșit în stradă, în fața mașinii. Tânărul a oprit imediat, a luat fetița, care era lovită la cap, a lăsat-o acasă, la părinții ei, apoi a plecat. După două ore, părinții au dus fetița la UPU Piatra Neamț, iar medicul de gardă a sesizat poliția despre accident.

Piatra Neamț: Șoferul care a fugit după ce a accidentat o fetiță a fost găsit, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Șoferul a fost găsit acasă în cartierul Speranța, în jurul orei 18. „Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. El este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției. În urma cercetărilor, s-a stabilit că duminică, 23 iunie 2019, în jurul orei 15.30, în timp ce tânărul de 22 de ani, din Piatra Neamț, conducea mașina pe o alee dintre blocuri, a accidentat o fetiță de 9 ani care a traversat aleea prin loc nepermis și fără să se asigure. Șoferul a luat victima și a dus-o la domiciliul ei, iar după două ore părinții au transportat fetița la spital. În jumătate de oră de la sesizare, polițiștii au identificat și depistat autorul accidentului”, a declarat, în această dimineață, Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Fetița lovită a fost investigată tomografic în UPU. Medicii au stabilit că are un traumatism cranio-cerebral, i-au acordat îngrijirile necesare, apoi au externat-o, potrivit lui Victor Marghidan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentDouă zile, 11 coduri de avertizare, un drum rupt, două localități fără curent și mai multe curți inundate
Articolul următorAcum: Cadavru descoperit la grătarele de la Săvinești