Municipiul Piatra Neamţ participă cu un stand de prezentare la ediţia 2020 a Târgului de Turism al României. Deschiderea evenimentului, la care a participat şi primarul Dragoş Chitic, a avut loc joi, 20 februarie, la Complexul Romexpo din București. „Municipalitatea pietreană a invitat agenții economici din turism, care operează în orașul nostru, să participe în cadrul standului sau să își transmită materialele de promovare, pentru a fi distribuite turiștilor intresați”, se precizează într-un comunicat de presă.

„Turismul reprezintă o componentă importantă a economiei locale, iar participarea constantă la târgurile de turism joacă un rol important pentru promovarea orașului nostru ca destinație turistică și creșterea numărului de turiști. Unul dintre obiectivele pe care ni l-am propus pentru următoarea perioadă este creșterea duratei sejurului turistic la Piatra-Neamț. În acest scop, am structurat activitățile de agrement într-o ofertă completă pe care o prezentăm în materialele de la târg, dar o distribuim și operatorilor economici din domeniu”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

„Pe lângă conceptul de «City break în Coroana de aur a Moldovei», anul acesta am pregătit un material de promovare intitulat «Vacanța ta la Piatra-Neamț», care cuprinde informații despre principalele obiective turistice din municipiu, dar și din județ, câteva propuneri de excursii de o zi pe care le pot face turiștii în județ plecând din Piatra-Neamț, precum și la ce activități organizate de către firme specializate se pot înscrie pe timpul șederii, inclusiv datele de contact ale ghizilor turistici din orașul nostru. Este un material care promovează atât Stațiunea turistică Piatra-Neamț, cât și operatorii din turism de aici”, se menţionează în acelaşi comunicat de presă. Târgul de Turism al României se desfășoară, în perioada 20-23 februarie, în Pavilionul B2 de la Romexpo, și beneficiază de prezența a numeroase agenții de turism din țară. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ Alegerile anticipate sunt soluția pentru viitorul dezvoltării regiunii Moldovei!
Articolul următor„Săptămâna Meseriilor” la Școala Gimnazială 5 Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.