0:00

Piatra-Neamţ: Traseele autobuzelor după închiderea podului de la spital, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDevierea traficului în zona podului de peste Cuejdi, de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ, produce o serie întreagă de neplăceri, una dintre acestea fiind programul haotic al autobuzelor.

Toate autobuzele Troleibuzul SA care au trasee ce trec prin această zonă circulă acum din zona Muzeului de Istorie pe la complexul comercial Unic, unde se crează cozi de maşini.

„Oamenii trebuie să ştie că este posibil să stea în staţie şi autobuzul să fie trecut deja, sunt nişte întârzieri care nu ni se datorează. Avem nevoie săptămâna aceasta să evaluăm situaţia, să vedem care sunt intervalele orare mai aglomerate, cât se întârzie. Pe acelaşi traseu este posibil ca un autobuz să aibă o întârziere de 30 de minute, iar altul doar de 15 minute. Săptămâna viitoare, după ce vom avea toate aceste informaţii legate de întârzierile în trafic vom putea modifica orarul astfel încât să reducem cât putem neplăcerile create de închiderea podului de la spital”, a precizat Cristian Sauciuc, directorul Troleibuzul SA, astăzi, 27 martie.

Ambuteiajele şi aglomeraţia din trafic aduc după sine întârzieri ale tuturor celor implicaţi în trafic: elevi şi chiar unii profesorii ajung mai târziu la cursuri, unii întârzie la serviciu etc.

Angela Croitoru

Articolul precedentComunicat de presă. Organizația județeană a PNL Neamț: Echipa PNL Neamț va câştiga alegerile din 2024, este o certitudine!
Articolul următorFOTO&VIDEO Explozie la bloc: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.