0:00

O explozie neurmată de incendiu a zguduit un bloc de locuințe pe 27 martie, în jurul orei 08:00. În urma acestui incident un bărbat de 86 de ani a ajuns la spital cu arsuri minore, iar o altă locatară din imobil a suferit un atac de panică. Totul s-a întâmplat într-un apartament de pe pe strada Tipografiei din Suceava.

FOTO&VIDEO Explozie la bloc: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Explozie la bloc: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informații FOTO&VIDEO Explozie la bloc: două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAu intervenit două autospeciale de stingere, o autoscară mecanică, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (TIM+B2) de la ISU Suceava. “Au fost afectate elementele de tâmplărie ale apartamentului. De asemenea, au mai fost afectate câteva uși ale apartamentelor din bloc și de la intrarea în scară“, conform ISU Suceava.

O femeie de 36 de ani a suferit un atac de panică, fiind monitorizată de  echipajul SMURD B2, nefiind nevoie de transportul acesteia la spital. Cercetările au stabilit că explozia s-a produs, cel mai probabil, în urma unor acumulări de gaze. (G.S., Foto, video: ISU Suceava)

Articolul precedentPiatra-Neamţ: Traseele autobuzelor după închiderea podului de la spital
Articolul următorȘtire actualizată. Minori sechestrați de tată
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.