plantariPrimăria Piatra Neamț a demarat, în această săptămână, o amplă acțiune de plantare de puieți de arbori, în toate cartiere municipiului.

Oficialii instituției anunță că, până la începutul lunii decembrie, vor fi plantați aproximativ 1.100 de puieți – mesteacăn, stejar, platan, brad argintiu și tei.

Municipalitatea a făcut și o repartizare pe cartiere.

Astfel, potrivit programării inițiale, în Dărmănești vor fi puși copaci pe străzile Mihai Viteazu, Aleea Ulmilor și Valea Albă, zona cimitirului Pietricica; în Mărăței ajung pe Privighetorii, Traian, Iulian Antonescu (zona 1 Mai), G-ral Dăscălescu și Dimitrie Leonida; în centru – pe bulevardul Dacia, străzile Orhei, Ozanei, Mihai Eminescu, Paharnicului, Ștefan cel Mare, Parcul Tineretului, Parc Aurora, parc bloc turn; în Precista – pe Decebal, Eroilor, Pictor Grigorescu, Emil Costinescu, Independenței și Bistriței.

”Tot în această lună, începând 23 noiembrie, va începe și execuția lucrărilor de igienizare a arborilor, lucrări ce se execută în urma centralizării solicitărilor venite de la persoanele fizice și asociațiile de proprietari, în perioada 1 aprilie – 17 noiembrie 2015. Lucrările de igienizare și toaletare a arborilor vor fi finalizate în luna februarie 2016. Acțiunea de plantare se va relua în luna martie 2016”, informează oficialii primăriei. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentÎn urmă cu câteva minute: HCM Roman – Dunărea Brăila 21 – 18 (13 – 8)
Articolul următorAlina Preda – asistenta din Neamț care a însoțit răniții de la Colectiv
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.