0:00

Actualizare: Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite şi au evacuat fumul gros adunat pe casa scării cu ajutorul echipamentelor specifice.

Au ars obiecte de mobilier,  aparate electrocasnice, articole de îmbrăcăminte,  documente și alte obiecte de uz casnic din interiorul garsonierei.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric.

Actualizare: O fetiță de 9 ani și un băiețel de 5 ani au fost asistați medical la fața locului pentru atacuri de panică, informează ISU Neamț.

Pompierii urmează să stabilească care a fost cauza producerii incendiului și să facă o evaluare a pagubelor.

Piatra Neamț. Incendiu la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Știre inițială: Pompierii nemțeni luptă cu flăcările chiar în acest moment, marți, 22 februarie, ora 20,30, la o garsonieră situată la etajul al III-lea al unui bloc de pe strada Nicolae Iorga din Piatra Neamț.

Piatra Neamț. Incendiu la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Din primele informații locatarii sunt evacuați în stradă pentru siguranța lor. O victimă a fost preluată și transportată de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Piatra Neamț.

Două ambulanțe SAJ Neamț au ajuns la fața locului, una dintre ele preluând un bărbat de 57 de ani, cu o sincopă respiratorie, în urma intoxicării cu fum. Cadrele medicale de pe cealaltă ambulanță acordă primul ajutor la doi copii care au făcut atacuri de panică, aceștia însă vor rămâne la fața locului, sub supravegherea părinților, conform informațiilor furnizate de SAJ Neamț.

Piatra Neamț. Incendiu la o garsonieră pe strada Nicolae Iorga, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Vom reveni cu detalii.

A.C.

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentAsociația Drumurile Bistriței anunță deschiderea apelului de selecție pentru măsurile M5/3A – Investiții în prelucrarea, comercializarea și dezvoltarea produselor agricole și M7/1B – Sprijin pentru constituirea și promovarea formelor asociative
Articolul următorPrimăria Piatra-Neamț: Bani pentru reparații la Școala 2 și la Liceul Teologic
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.