0:00

Piatra Neamţ: Incendiu într-un atelier de croitorie improvizat, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn atelier de croitorie improvizat, situat la etajul VI al unui bloc de pe Bulevardul Traian din Piatra Neamţ, a fost cuprins de flăcări, în această dimineaţă, 17 iunie, pentru că femeia care îl foloseşte a uitat în priză un fier de călcat.

Atelierul se află într-un spaţiu de depozitare, iar pompierii l-au găsit în flăcări, fumul gros ajungând pe casa scării.

Speriaţi de fumul care umplea etajul, şase adulţi şi un copil au ieşit din bloc până la sosirea forţelor de intervenţie, potrivit informaţiilor ISU Neamţ.

Pompierii pietreni au reuşit să localizeze şi să stingă flăcările în scurt timp. Au ars mai multe materiale textile şi două maşini de cusut.

Piatra Neamţ: Incendiu într-un atelier de croitorie improvizat, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Nu este un atelier al unei societăţi comerciale, nu au fost solicitate niciun fel de autorizaţii sau avize pentru acest spaţiu. Este doar o persoană fizică, o femeie, care spunea că foloseşte spatiul pentru depozitare. Dar acolo, cu două maşini de cusut, este un atelier de croitorie în toată regula. Oamenii din bloc sunt nemulţumiţi că acel spaţiu este ocupat în acest mod, pentru că destinaţia lui era pentru depozitarea unor lucruri ale locatarilor”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

La finalul intervenţiei pompierii au ajuns la concluzia că fierul de călcat lăsat în priză s-a supraîncâlzit şi a aprins materialele textile, aceasta fiind cauza producerii incendiului.

Nu au fost victime.

A.C.

Articolul precedentSesiunea de vară la rabla pentru electrocasnice 2022, voucherele au aceeași valoare ca anul trecut
Articolul următorPercheziţii DIICOT pe trafic de droguri în Piatra Neamţ, Roman şi Bacău. Scrisori impregnate cu droguri trimise deţinuţilor!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.