0:00

Piatra Neamț. Hoț la market: suspectul a fost reținut, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn pietrean de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după a sustras alimente dintr-un magazin din reședința de județ. S-a întâmplat pe 4 octombrie când anchetatorii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați, de către reprezentanții unui centru comercial, cu privire la faptul că un bărbat a trecut de casele de marcat, cu un troller în care se aflau mai multe produse alimentare.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 4 octombrie a.c., în jurul orei 22:00, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Piatra Neamț, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un centru comercial, din Piatra Neamț, acesta fiind oprit de agenții de securitate”, anunță Poliția Neamț.

Verificările au condus la concluzia că în cursul lunilor iunie și iulie suspectul ar fi furat băuturi alcoolice dintr-o stație de alimentare cu combustibil. În urma administrării materialului probator, bărbatul a fost încătușat după ce a fost pus sub acuzare pentru furt calificat, în formă continuată.

(G.S.)

Articolul precedentSalvare la limită a unui bărbat căzut în fântână
Articolul următorPiatra Neamț: Târg agroalimentar în perioada 7-8 octombrie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.