pietricica turism

200 de elevi din țară, câștigători ai etapelor județene, vor participa, între 20 și 26 aprilie, la Piatra Neamț, la etapa finală a Olimpiada Naționale de limbă germană modernă.

Activitățile organizate cu acest prilej reunesc, într-o structură competițională de elită, elevi și profesori din întreaga țară“, se arată în comunicatul emis de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Neamț.

Proba scrisă se va desfășura pe 21 aprilie, iar cea de proiect pe 25 aprilie. Ambele vor fi găzduite de Colegiul Național “Calistrat Hogaș” Piatra Neamț. Elevii vor fi cazați în campusul Colegiului Tehnic “Gheorghe Cartianu” Piatra Neamț. Județul Neamț este reprezentat de 10 elevi de la Colegiile Naționale de Informatică, “Petru Rareș” și “Calistrat Hogaș” Piatra Neamț.

Deschiderea festivă va avea loc joi, 20 aprilie, cu începre de la ora 18:00, în sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, festivitatea de premiere urmând a avea loc miercuri, 26 aprilie, începând cu ora 9:00, în aceeași sală. (Ana MOISE)