Piatra Neamț: Femeie tâlhărită lângă Liceul de chimie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDe bine ce, statistic vorbind, evoluția infracțiunilor comise în stradă părea să aibă un trend descendent, în după-amiaza de 27 iulie s-a petrecut o nouă tâlhărie, în zona Liceului de chimie. O femeie în vârstă, care mergea pe trotuar, a fost atacată de 3 minori, care au reușit s-o doboare din picioare. Au vizat poșeta, însă imediat ce femeia a căzut, i-au făcut o percheziție scurtă și au constatat că nu avea bani la ea, așa că i-au smuls, pur și simplu, lănțișorul de la gât, au lăsat-o pe caldarâm și au fugit.

Din primele verificări făcute de polițiști a rezultat că indiciile duc spre frații Neda, binecunoscuți pentru modul lor de operare. Și asta, în contextul în care în ultima vreme părea că se liniștiseră. N-au fost prinși încă, ceea ce întărește ipoteza că ei sunt autorii, pentru că de fiecare dată după o lovitură nu ies pe străzi chiar a doua zi.

Având în vedere că se împlinesc doi ani de când autoritățile fac promisiuni și diverse ședințe despre problema minorilor infractori din Piatra-Neamț, nu putem decât să le mulțumim pentru implicare și să ne declarăm impresionați de promptitudinea cu care acționează pentru reînființarea centrelor de minori. Mai ales că, între timp, chiar soția lui Dan Marian Lospa, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, a fost tâlhărită tot de către o gașcă de puradei, cu vârste sub 14 ani.

C.M.

Articolul precedentTârgu Neamț: au dat gratis, acum nu vor să plătească paguba
Articolul următorStatul vrea să urmărească cardurile românilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Ne-am saturat sa tot promiteti ca luati masuri cu aceste bestii. Am sesizat ca am fost jefuita tot de acesti nenorociti, atat eu cat si alte trei prietene ale mele. , dar degeaba.
    AM SESIZAT, DAR INVING MEREU, TOT TALHARII !
    Tineti-i sanatosi in libertate, sa mai aibe si ei batrani de omorat !

  2. Ce aveți cu ei?Sunt niște bieți copilași care,la fel ca si câinii comunitari, ataca când sunt înfometați.

  3. Acum devenind seriosi, ieri erau in zona 28 , a Marateiului, in cautare de noi victime. Este unul cam de vreo 8 ani, insotit de unul de maxim 12 ani, care tot fileaza femei , cu sacose pline de cumparaturi, si mai ales cu bani. Sau posibil cu bani. Intrebarea retorica este? Daca da, peste persoana gresita, atunci a cui este vina ? A ta , ca nu ai mai suportat ca om, sa faca „reguli” niste „romi”, a lui, sau a celor care ar trebui sa ne pazeasca de astfel de specimene?

Comments are closed.