0:00

Piatra–Neamț: Două accidente în mai puțin de o oră, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIeri seară, 5 august, două accidente rutiere în care au fost implicați șoferi din alte localități au avut loc într-un interval de mai puțin de o oră, în Piatra-Neamț.

Primul dintre acestea a avut loc, jurul orei 16.30, în intersecția dintre străzile Liliacului cu Alexandru Lăpușneanu, în Precista, lângă Grădinița „Veronica Filip”. Un bărbat, de 59 de ani, din județul Suceava, care conducea un autoturism pe strada Alexandru Lăpușneanu, la intersecția cu strada Liliacului, nu a acordat prioritate în intersecție, unde există și indicatorul „Oprire” și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Roznov.

Impactul coliziunii a condus la rănirea șoferului din Roznov și a unui pasager din autoturismul acestuia, un tânăr, de 19 ani, din Mărgineni.

La 50 de minute diferență, pe strada Petru Movilă în anexa Sarata din Piatra- Neamț, un șofer, în vârstă de 33 de ani, din județul Bacău, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit șoseaua și a intrat într-un parapet.

În accident au suferit politraumatisme două pasagere, în vârstă de 29, respectiv 44 de ani, din județul Vaslui, din autoturism. Polițiștii rutieri au ajuns la o primă concluzie potrivit căreia viteza excesivă a cauzat acest accident.

În ambele accidente, s-a constatat, în urma testării, că șoferii nu consumaseră alcool.

Angela Croitoru

Articolul precedentFOTO. Un rănit în urma unui accident la Vânători Neamț
Articolul următorȘtire actualizată. Foto. Incendiu la Roznov
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.