0:00

Actualizare. Trei echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere, din Piatra -Neamț și Roznov au ajuns la fața locului, constatând că focul se manifesta violent la acoperișurile a două garaje învecinate, un adăpost de animale, dar și la un autoturism și un tractor parcate în apropiere.

Știre actualizată. Foto. Incendiu la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informații

După localizarea și stingerea incendiului, pompierii au tras linie și au adunat pagube destul de mari. Au ars unul dintre garaje în întregime, pe o suprafață de aproximativ 80 mp în care erau utilaje agricole, acoperișul adăpostului de animale, acoperișul celui de-al doilea garaj, autoturismul, utilajul agricol și diverse unelte agricole, potrivit informațiilor furnizate de sergent major Clarisa Jinga, ISU Neamț.

Proprietarul a suferit ușoare arsuri, dar a refuzat examenul medical și transportul la spital.

Știre actualizată. Foto. Incendiu la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Totul a pornit de la un aparat electrocasnic lăsat în priză care a luat foc.

Știre inițială. Un incendiu a izbucnit în această după amiază, 6 august, în garajul aflat în apropierea unei locuințe din Roznov. Din primele informații de la fața locului, se pare și mașina care se află în garaj a fost cuprinsă de flăcări.

Știre actualizată. Foto. Incendiu la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Incendiu la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informații Știre actualizată. Foto. Incendiu la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informații Vom reveni cu amănunte.

Z.C.

Articolul precedentPiatra–Neamț: Două accidente în mai puțin de o oră
Articolul următorSumedenie de locuri de muncă la firmele din Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.