reclama autocenter

Piatra Neamt

Manifestările dedicate Zilelor orașului Piatra Neamț vor debuta anul acesta într-o vineri, respectiv pe 21 iunie, într-o paletă pe cât de diversă pe atât de încurcată pentru iubitorii de muzică. Din programul prezentat de primărie, se remarcă o distribuție ”de gustibus” a activităților artistice antamate pentru cele patru zile de festivități. Amatorii de mici, bere, muzici populare și manele sunt așteptați la locul tradițional – puntea de la ștrand. Intelectualii fini, pasionații de expoziții fotografice, concerte de muzică ușoară și clasică, dar și de spectacole de teatru, vor avea amenajat spațiul de la Curtea Domnească.
Zilele orașului Piatra Neamț se vor celebra și în Ștrandul Tineretului, unde Centrul pentru Cultură și Artă ”Carmen Saeculare” amenajează o stână de vară, poate, de data aceasta, mai cu noroc și mai fără scandal ca precedenta.
Accentul pentru această ediție a zilelor municipiului s-a pus pe cooperare și colaborare: zeci de copii și profesori sunt angrenați în organizarea sărbătorii și ponderea lor în programul artistic este însemnată, indiferent de stilul de muzică adoptat.
Irina CĂLIN

Articolul precedentPe aici nu se trece!
Articolul următorMiriuță, al 65-lea antrenor din istoria Ceahlăului