0:00


Piatra Neamț: Cine va administra Piaţa Mărăţei şi restaurantul de pe Cozla?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Piatra Neamţ a scos la închiriat două proprietăţi – Piaţa Mărăţei şi restaurantul de pe dealul Cozla. Licitaţia publică are loc pe 1 aprilie, la ora 14.00, în sala de şedinţe a Primăriei Piatra Neamţ. Termenul limită de înscriere la licitaţie este 31 martie, ora 16.30, inclusiv, după cum informează primăria.

Înscrierile și depunerea ofertelor se fac la Primăria Piatra Neamţ, Biroul Relaţii cu Publicul, Ghişeul Serviciului Patrimoniu, Autorizări și Transport, între orele 8.00–16.30. Tot de acolo se poate achiziţiona şi documentaţia licitaţiei. Însă, pe 30 martie, la ora 13.00, nu se arătase încă nici un doritor de administrat fie piaţa, fie restaurantul de pe Cozla. „Nu s-a interesat nimeni de cele două obiective. Nu s-a înscris nimeni la licitaţie până în acest moment şi, dacă nu se va prezenta nimeni, va fi reluată procedura”, a declarat Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ.

După cum informează municipalitatea, Piaţa Mărăței, în suprafaţă de 1.096 metri pătraţi, „va fi închiriată cu destinația de piață agroalimentară. Preţul minim de pornire la licitaţie este de 15,37 lei/mp/lună”.(16.845,52 lei, preț de pornire), în cazul în care, după licitație, termenul de agroalimentar nu va fi interpretat ca minimarket, așa cum deja se vehiculează în oraș.

Cel de-al doilea imobil scos la închiriat este restaurantul de la stația de sosire a telescaunului, clădire dispusă pe patru nivele ( P+S1+S2+S3 parțial) – punctul Trei Coline – Dealul Cozla, cu destinația de alimentație publică, având suprafaţa totală de 450.03 mp. Şi în acest caz, preţul de pornire la licitaţie este tot de 15,37 lei ( 6.916,96 lei, preț de pornire). „Închirierea celor două proprietăţi se încheie pe o perioadă de trei ani, cu posibilitatea prelungirii, la solicitarea chiriașului, cu cel puțin şase luni înaintea expirării termenului contractului de închiriere și numai cu aprobarea prealabilă a Consiliului Local”, informează Primăria Piatra Neamţ.

Andreea AMARIEI

 

Articolul precedentAlegeri locale 2016: AMR 67 de zile. Prefectul a făcut prima instruire
Articolul următorRevista ”Apostolul” – aproape de ”majorat”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.