0:00

Piatra Neamț: anunț oficial, fără apă între 29 martie ora 18- 31 martie ora 18.00, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComitetul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Neamţ s-a întrunit vineri, 25 martie, pentru a discuta despre propunerea Apa Serv de a sista furnizarea apei în perioada 29 martie, ora 18.00 – 31 martie, ora 18.00, pentru a se remedia avaria de pe strada Petru Movilă.

Propunerea Apa Serv a fost aprobată în unanimitate de membrii Comitetului. „Intervalul programat este între 29 martie, ora 18.00, până pe 31 martie, ora 18.00. Intervenţia va începe, propriu-zis, la ora zero. Până atunci, se vor face mişcările de golire a conductei, începând cu 18.30. La ora 19.00 se opreşte captarea frontului doi, iar de la 21.00 se face golirea reţelei, astfel încât, la ora 24.00, să predăm antreprenorului frontul de lucru. Conform constructorului, timpul de execuţie ar dura până la 13.00, dar ne-am luat o rezervă de siguranţă, până la ora 16.00. mai este nevoie de minim 24 de ore pentru echilibrarea sistemului”, a spus Cătălin Dughir, directorul Apa Serv.

Vor avea apă în această perioadă Spitalul Judeţean Neamţ, cartierele Mărăţei, Gara Veche şi Speranţa şi localităţile Dumbrava Roşie, Săvineşti şi Zăneşti. Nu vor avea apă celelalte cartiere din Piatra Neamţ şi localităţile Gârcina, Girov şi Dochia.

Pentru conformitate, publicăm și comunicatul celor de la Apa Serv SA

‘Compania Județeană APA SERV S.A. Neamț anunță beneficiarii săi că, pentru executarea lucrărilor de reparații la conducta de aducţiune M2 Dn 800 din strada Petru Movilă, va sista furnizarea apei potabile pentru 48 de ore, în intervalul MARŢI, 29 martie 2016 ora 18:00 – JOI 31 martie 2016 ora 18:00 în municipiul Piatra Neamț (parţial) și comunele Gârcina, Girov și Dochia.
NU VOR FI AFECTATE următoarele zone: Spitalului Județean, cartierele Mărăței, Gara Veche, Speranța și localitățile Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești.
Precizam că, date fiind aspectele legate de reechilibrarea sistemului, este posibil ca, în unele zone, reluarea furnizării apei potabile după ora 18:00 să se facă la presiune redusă, pentru perioade limitate de timp.
Aceste cazuri vor fi rezolvate punctual, în funcție de sesizările primite la Dispeceratul Apa Serv – 0233 214 660.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim tuturor beneficiarilor noștri pentru înțelegere.”

Andreea AMARIEI

Articolul precedentZiua bună a Poliției se cunoaște de dimineață
Articolul următorIncompatibilitatea Emiliei Arcan a rămas în pronunțare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.