ACTUALIZARE 3: Din păcate, în această după-amiază (7 octombrie), şoferul autoturismului a încetat din viaţă! Cercetările derulate de poliţie vor fi dublate de o altă anchetă, a Inspectoratului Teritorial de Muncă, pentru că bărbatul mergea spre serviciu şi, din punct de vedere legal, este accident mortal de muncă.

ACTUALIZARE 2: Încă un rănit din autobuz. Deşi iniţial a refuzat să fie examinat, un tânăr de 16 ani din Bicaz, care se afla în autobuz, s-a prezentat ulterior la spital, spunând că are dureri. El trebuie supus mai multor investigaţii pentru a se stabili exact ce leziuni a suferit. Astfel, numărul victimelor accidentului creşte la cinci: trei din autobuz (tânărul de 16 ani, o femeie de 24 de ani şi un bărbat de 46 de ani) şi două din autoturism (şoferul, în vârstă de 33 de ani, şi soţia lui, care are 37 de ani).

Starea şoferului autoturismului este, în continuare, foarte gravă, el fiind în comă profundă.

ACTUALIZARE 1 : Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului, care venea dinspre Piaţa Mărăţei, nu a acordat prioritate autobuzului, care se retrăgea spre bază după ce făcuse o cursă Bicaz – Piatra Neamţ, şi circula dinspre variantă spre bulevardul Traian. În autobuz erau 4 persoane, dintre care un bărbat şi o femeie au fost răniţi uşor. În autoturism erau şoferul – care a fost luat de la locul accidentului în stop cardio-respirator, şi o femeie care a suferit leziuni uşoare.

„Şoferul autobuzului a fost testat şi a rezultat că nu consumase alcool”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Celălalt conducător auto n-a putut fi testat, dar i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei”.

ŞTIRE INIŢIALĂ: În urmă cu puțin timp, la intersecția străzilor Lămâiței cu Progresului, din Piatra Neamț, a avut loc un accident în care au fost implicate o mașină aparținând firmei Arabesque și un autobuz al firmei Conpastru. Din primele informații, sunt patru persoane rănite, două din autoturism, două din autobuz, iar șoferul mașinii Arabesque este la UPU, în stare foarte gravă

Imaginile sunt grăitoare. Cu amănunte despre cauze și consecințe vom reveni în cel mai scurt timp.

Articolul precedentGică Popescu, la un pas de eliberare condiţionată! DNA se opune eliberării!
Articolul următorTÂRGU NEAMŢ: Din nou fără apă miercuri și joi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Soferul de pe Clio e vinovat. Dar…cel mai sigur ar fi ca si soferii de la CONPASTRU sa nu mai faca raliu cu autobuzele in trafic. Sa invete ca si pentru ei sunt valabile regulile de circulatie. Luati de la strunga si pusi la volan…

  2. D-zeu sa-l ierte! Vinovat o fi ca nu a acordat prioritate, dar cu ce viteza mergea soferul de la CONPASTRU daca din ce ar fi trebuit sa fie un banal accident intr-o intersectie dintre blocuri s-a ajuns la un accident mortal????? Si acest lucru trebuie verificat!

Comments are closed.