0:00

Piatra-Neamț: A tâlhărit o femeie pe stradă ziua în amiaza mare!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Magistrații Judecătoriei Piatra Neamț au luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Știre inițială: Vineri, 7 aprilie, pe strada Cuza-Vodă, în jurul orei 12,30, o femeie de 77 de ani s-a trezit aruncată la pământ agresorul smulgându-i geanta în care avea bani, documente și alte bunuri. Tâlharul s-a făcut nevăzut, nimeni neavând inițiativa de a-l opri. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijirea rănilor provocate la căderea pe trotuar.

Jandarmi nemțeni l-au depistat câteva ore mai târziu pe suspect, în jurul orei 18,00, pe o altă stradă din oraș. Polițiștii din Biroul Investigații Criminale Piatra-Neamț l-au reținut pentru 24 de ore. Bărbatul de 45 de ani, din Piatra-Neamț, a fost audiat și apoi reținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

A.C.

Articolul precedentExpoziție de fotografie și artă video
Articolul următorNemțean dispărut din Bruxelles
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.