0:00

Piatra Neamţ a intrat, din nou, în scenariul roşu COVID 19, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNumărul de noi cazuri COVID-19 atât la nivel național cât și în județul Neamț ontinuă să crească. După debutul în urmă cu aproximativ 10 zile a ceea ce unii specialiști numesc „valul 5 al pandemiei”, astăzi, 13 ianuarie, în Neamț deja sunt patru localităţi care se încadrează în „zona roşie”, cu incidenţă de peste 3 la mie.

În această categorie intră și municipiul Piatra Neamţ cu o rată de infectare de 3,06 la mia de locuitori şi 342 de cazuri în două săptămâni. Pe lângă Tămăşeni (4,68 la mie) şi Agapia (3,08 la mie) care erau deja de câteva zile în zona roşie, a urcat şi comuna Gârcina, cu 15 cazuri şi o rată de infectare de 3,09.

Pe total judeţ numărul cazurilor de infectare în ultimele 14 zile a urcat la 964, iar incidenţa este de 1,71 la mia de locuitori.

La nivel naţional au fost înregistrate 9.785 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2 şi 36 de decese, dintre care 2 anterioare, conform informațiilor transmise de Grupul de Comunicare Strategică.

Situația în județul Neamț pe localități o puteți consulta mai jos.

incidenta L 13.01.2022

Angela Croitoru

Articolul precedentParchetul Neamț: comunicat privind medicii reținuți pentru eliberarea de certificate de vaccinare false
Articolul următorAutoturism de lux furat din Bicaz Chei recuperat din Harghita
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.