0:00

Autoturism de lux furat din Bicaz Chei recuperat din Harghita, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn noaptea de 11 spre 12 ianuarie, un bărbat de 36 de ani, din Harghita, a profitat de neatenţia unor angajaţi ai unei firme din Bicaz Chei, care au lăsat un autoturism de lux în parcare, având cheile de rezervă în interiorul habitaclului, s-a urcat în maşină şi nu s-a mai oprit până acasă, în Harghita.

Un angajat de 49 de ani al firmei a sesizat furtul, și poliţiştii din Bicaz Chei au demarat ancheta. După numai 12 ore aceştia au reuşit să-l identifice pe autorul furtului şi să recupereze şi autoturismul.

„La data de 12 ianuarie, în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bicaz cu propunerea de luare a unei măsuri preventive“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra Neamţ a intrat, din nou, în scenariul roşu COVID 19
Articolul următorLocuri de muncă în instituţii bugetare din Regiunea Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.