Municipalitatea reia activitățile inițiate odată cu începerea lunii curățeniei. Următoarea acțiune de acest gen va avea startul, vineri dimineața, la prima oră, când 30 de militari ai Batalionului 634 Petrodava vor merge, împreună cu reprezentanți ai primăriei, să curețe cartierele Văleni 1 și Văleni 2.

”Reprezentanții Garnizoanei Piatra Neamț – Batalionul 634 Infanterie Petrodava – și-au exprimat dorința de a participa la Luna curățeniei. Noi suntem deja pregătiți cu saci și mănuși și sperăm să reușim să curățăm măcar o parte a zonei și în special malurile Bistriței. Totodată am pregătit și premiile pentru elevii voluntari și asociațiile de locatari și proprietari care vor fi câștigătorii campaniei Piatra Curată”, a precizat Vlad Tudor, purtător de cuvânt Primăria Piatra Neamț.

Campania ”Piatra Curată”, inițiată, la începutul lunii aprilie, de Primăria Piatra Neamț, în colaborare cu mai multe asociații non-guvernamentale și elevi ai liceelor din oraș se va încheia la sfârșitul acestei luni. Asociația de proprietari și instituția care se vor dovedi că au fost cele mai harnice în timpul campaniei vor fi premiate cu calculatoare. (I.C.)

Articolul precedentSe organizează pentru alegeri
Articolul următorA fost odată… Gara Piatra Neamț